PREMIUM

Vlasové studio Vavruškovi

Rodinný kadeřnický salon, s dlouholetou praxí, u metra Hradčanská. Salon vedou významnýmé osobnosti v kadeřnickém světě Irena a Petra Vavruškovy. Přináší klientům zaručenou vysokou kvalitu služeb a příjemné zážitky. Irena Vavrušková ml. – Ambasador L'Oréal Professionel se svými zkušenostmi významně podílí na vývoji módy v ČR.

Kontakt

Kde nás najdete
PREMIUM
Vlasové studio Vavruškovi
K Brusce 4
16000 Praha 6
Kdy máme otevřeno
Pondělí:
  • 08:00 – 21:00
Úterý:
  • 08:00 – 21:00
Středa:
  • 08:00 – 21:00
Čtvrtek:
  • 08:00 – 21:00
Pátek:
  • 08:00 – 20:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno
Ozvěte se nám
+420 224 318 696
http://www.vavruskovi.cz
vavruskovi.hair
vavruskovi_hair

Naše služby

  • iNOA

Náš tým

Hodnocení

Na našem webu můžete nalézt recenze služeb salonů. Autenticitu takových recenzí však negarantujeme, tedy recenze na našem webu nejsou ověřené a nezaručujeme, že spotřebitelská recenze pochází od spotřebitele, který danou službu využil nebo si ji zakoupil.

Průměrné hodnocení: 5

Seřadit podle hodnocení

Seřadit podle data

locator.detail.ratings.Loading_reviews

  • Zákazník ze dne 29.02.2024

    U Vavruškových jsem opravdu prožila svůj kadeřnický SEN. Odcházela jsem nadšena z vlastního nového účesu, barvy i střihu a také okouzlena top-profesionalitou celého týmu, zároveň však jeho velmi příjemným a milým přístupem a chováním.

    Velké díky patří hlavně paní Petře, která mé dlouhé vlnité vlasy sestříhala tak perfektně, o barvu pečovala doslova jako o vlastní. A na výsledku to je hodně znát.

    Také jsem získala zkušenost s paní Lucií, která o mé vlasy a pokožku hlavy pečovala velmi pečlivou mycí kůrou, lázní s výživou pro vlasy, masáží, vysoušením a dalšími procedurami. Celé to bylo výbornou zkušeností. Mohu jen doporučit. Výborná zkušenost, nadšení z výsledku!

  • Zákazník ze dne 04.09.2019

    Jsem naprosto nadšená. Už dlouho jsem uvažovala o nějaké změně, ale zároveň se bála. Přístup paní Ireny Vavruškové, (kdy si se mnou nejdříve sedla a vyzpovídala mě, aby si udělala určitou představu, s čím a jak by mohla začít, abych byla spokojená a zároveň to splnilo má očekávání) byl hned od začátku úžasně profesionální. Celou změnu mně nejdříve vysvětlila, přesto byl výsledek ohromující a pro mě překvapující v tom nejlepším slova smyslu. Není to místo, kde pečují pouze o vlasy, ale i duši. Odcházele jsem mladší, veselejší a s navráceným sebevědomím. Ještě jednou moc děkuji!!!!! Hanka

  • Zákazník ze dne 08.05.2016
  • Zákazník ze dne 20.10.2015

    Studio Vavruškovi navštěvuji již 20 let a jsem velice spokojená. Mohu ho doporučit a doporučuji všem, kdo chtějí mít krásný, moderní účes a zachovat si zdravé vlasy.

  • Zákazník ze dne 17.10.2015

    Zkrátka bych nešla jinam :-)