SteamPod 4: PROfesionální péče

Dokonale rovné vlasy? Pružné výrazné nebo ležérní vlny? Možnosti parní žehličky SteamPod 4 neznají hranic!

   

Čtvrtá generace parní žehličky od L’Oréal Professionnel vám díky patentované parní technologii poskytne profesionální a šetrný styling v pohodlí vašeho domova.

 

Dopřejte si okamžitou proměnu vašich vlasů: snadno dosáhnete dokonale uhlazených vlasů hebkých a přirozených na dotek, či volně vlnitých pramínků. 

Pokud chcete i vy svým vlasům dopřát šetrný styling párou, najděte si ten nejbližší profesionální salon ve svém okolí na www.salon-expert.cz/lokator.

Proč zvolit právě parní žehličku:

Až 3x rychlejší¹,
až 2x uhlazenější¹,
až o 95 % menší lámavost vlasů².

Žehlička SteamPod 4 díky kombinaci tepla a páry nabízí rovnováhu mezi tepelnou úpravou a kondicí vlasů. Z destiček se nepřetržitě rozptyluje suchá pára, která v malém okamžiku vytvoří viditelně uhlazené vlasy a zaručuje hydrataci každého pramenu.  Pára vlasy fixuje, a proto odolávají krepatění a zachovávají si dlouhodobý efekt. 

SteamPod 4 si poradí i s těmi nejnepoddajnějšími vlasy – rychle a šetrně i při nízké teplotě.

Nová SteamPod uhlazujíci péče 

Toužíte po krásných a zároveň zdravých vlasech? Přinášíme vám dokonalého spojence v podobě revoluční SteamPod uhlazující péče, které dokonale doplňuje naši žehličku SteamPod. Je tedy dokonalým spojencem, který vám poskytne péči a ochranu ve zcela novém rozměru.

Naše patentované a inovativní SteamPod sérum přináší ochranu vůči extrémním teplotám a vlhkosti vzduchu. Díky jeho jedinečnému složení s 5% Alpha-silane, mohou vaše vlasy odolávat až 80% vlhkosti vzduchu a teplotám do 40 °C. A co je nejúžasnější, vaše vlasy budou proti chráněny proti krepatění po dobu až 72 hodin. Sérum také zajišťuje termoochranu až do 230 °C, což z něj činí nepostradatelného parťáka pro styling.

Výsledek? Vaše vlasy nejenže získají nádherný vzhled, ale budou i chráněny během celého procesu. Díky propojení tepla, páry a SteamPod séra, bude váš účes krásný a zdravý. Se SteamPod jeho inovativním sérem dosáhnete úchvatných výsledků, které si zasloužíte.

¹Instrumentální test, SteamPod 4 ve srovnání se SteamPod 4 bez páry a hřebínku. Testováno na vlasech typu V (kudrnaté vlasy).

²Lámavost vlasů měřena po opakovaném pročesávání zesvětlených vlasů typu V (kudrnaté vlasy) po 15 tazích SteamPod 4, ve srovnání se SteamPod 4 bez páry a hřebínku.