Revoluční řada pro poškozené vlasy

Poškozené vlasy potřebují speciální péči, a právě to vám nabízí revoluční řada Absolut Repair Molecular od L'Oréal Professionnel. Objevte průlomový přístup a regenerujte své značně poškozené vlasy jediným použitím.*  Díky účinným látkám, které působí na molekulární úrovni jim navrátíte původní sílu, pružnost a přirozený pohyb.** 

#AbsolutRepairMolecular 

#RebornStronger

 

Obnova vlasů na molekulární úrovni 

 

Pokud je vlas poškozený, jeho molekulární struktura skládající se z peptidů, je oslabená. Peptid je seskupení mnoha aminokyselin, které jsou navzájem propojené tzv. peptidovými vazbami. Pokud je řetězec oslabený, vlasy trpí. Pokud chceme poškození zvrátit, nestačí jen obnovit peptidy. Problém: většina peptidů je příliš velká na to, aby se dala znovu vložit do vlasového vlákna.

 

Vůbec poprvé se vědcům z laboratoří L’Oréal Advanced Research podařilo peptidy rozložit a vložit jejich jednotlivé části do vlasového vlákna. Vytvořili produktovou řadu s ultrakoncentrovaným obsahem 5 aminokyselin a až 2% Peptides bonder.

Tyto složky řeší hned několik problémů: doplňují úbytek aminokyselin, opravují a obnovují molekulární strukturu vlasu.

Nyní tedy dokážeme zregenerovat i značně poškozené vlasy jediným použitím.1

Domácí péče s produkty řady Absolut Repair Molecular 

1. KROK - ŠAMPON

Luxusní textura čistí vlasy, usnadňuje rozčesávání a poskytuje vysokou úroveň péče. Vlasy jsou silnější a vyživené, s vylepšenou pružností a přirozeným pohybem.²

 

Poskytuje vysokou úroveň péče. 

Pročišťuje vlasové vlákno.​ 

Usnadňuje rozčesávání. 

Až o 86 % více hebkosti.

 

APLIKACE: Aplikujte na vlhké vlasy. Emulgováním vytvořte bohatou pěnu. Důkladně opláchněte. 

 

¹ spotřebitelský test po 2 týdnech používání šamponu, séra a bezoplachové masky z řady Absolut Repair Molecular

² instrumentální test po aplikaci šamponu Absolut Repair Molecular

³ instrumentální test po aplikaci séra Absolut Repair Molecula

2.KROK - OPLACHOVACÍ SÉRUM

Více než jen obnova povrchu vlasu, posiluje jádro vlasu na molekulární úrovni. Navrací vlasům pružnost a přirozený pohyb.² Okamžitá a viditelná proměna vlasů: vlasy jsou mnohem lesklejší a hebčí.

 

Pomáhá zregenerovat vlasy zevnitř a obnovuje jejich molekulární strukturu.¹

Proniká do hloubky pro okamžitou proměnu vlasů. 

3x více síly.³

o 86 % více hebkosti.

 

APLIKACE: Aplikujte na mokré vlasy. Vlasy rozdělte pěšinkou uprostřed hlavy do 2 sekcí. 2–3 dávky pumpičky rozetřete v dlaních. Naneste rovnoměrně na každou sekci od délek ke konečkům. Sérum vpracujte do vlasů pomocí obou dlaní po dobu 1 až 2 minut. Pomocí prstů pročešte do délek. Důkladně opláchněte. 

 

PRO TIP

U silných a suchých vlasů můžete v případě potřeby doplnit vnitřní regeneraci povrchovou ochranou použitím masky Absolut Repair. 

 

¹ instrumentální test po 15 aplikacích séra Absolut Repair Molecular

² spotřebitelský test po 2 týdnech používání šamponu, séra a bezoplachové masky z řady Absolut Repair Molecular

³ instrumentální test po aplikaci séra Absolut Repair Molecula

3. KROK - OPLACHOVÁ MASKA - NOVINKA 2024

Nová koncentrovaná maska Absolut Repair Molecular od L’Oréal Professionnel dokáže zregenerovat značně poškozené vlasy* a navrátit objem do molekulárních vrstev vlasů.**

 

Nový boj o obnovu vlasů se odehrává na molekulární úrovni. Cílem není pouze vlas vyléčit, ale obnovit jeho vnitřní strukturu. Objevte novou profesionální masku Absolut Repair Molecular. Složení s Peptides bonder a 5 aminokyselinami navrací objem do molekulárních vrstev vlasů, dodává až o 94 % více síly** a 85 % více hebkosti pro pružné, hydratované vlasy***.

 

Koncentrovaná maska je vhodná pro všechny typy poškozených vlasů, od jemných až po silné. Usnadňuje rozčesávání a zároveň přináší hebkost a okamžitý lesk pro silnější, zdravější a uhlazenější vlasy. Navrací poškozeným vlasovým vláknům až 7× více objemu***. Maska má hedvábnou, smyslnou a lehkou texture inspirovanou přípravky péče o pleť. Jakmile ji rovnoměrně nanesete na délky a konečky, a opláchnete, zůstanou vlasy zahalené závojem péče, který je znachává krásně hebké a hydratované.

 

Každý produkt řady Absolut Repair Molecular přináší vlasům jedinečnou péči, od obnovy vlasů po jejich posílení, a nyní také navrácení objemu.

*Instrumentální test na molekulární struktuře vlasového vlákna po aplikaci masky.

**S hydratací na molekulární úrovni, instrumentální test po aplikaci masky.

***S hydratací na molekulární úrovni, instrumentální test po 72 hodinách od aplikace masky

4.KROK - BEZOPLACHOVÁ MASKA 

Profesionální bezoplachová maska pro obnovu molekulární struktury vlasů. Její lehká textura okamžitě proniká dovnitř vlasového vlákna a navrací vlasům sílu. Lepší pružnost a přirozený pohyb vlasů.¹ Vlasy jsou hebké, lesklé a zdravé na pohled. Zároveň jsou chráněné proti vnějším stresům. Vlasy přirozené na dotek. Termoochrana až do 230 °C.²

 

Až o 97 % více síly.¹

Až o 52 % více hebkosti.¹

Až o 85 % více ochrany proti krepatění.¹

Termoochrana.²

 

APLIKACE: Aplikujte na ručníkem vysušené vlasy. Vlasy rozdělte do dvou sekcí. Aplikujte jednu dávku pumpičky na každou sekci, od délek ke konečkům. Podle potřeby přidejte více produktu. Neoplachujte. Poté vlasy vyfoukejte nebo nechte volně uschnout na vzduchu.

 

¹ spotřebitelský test po 2 týdnech používání šamponu, séra a bezoplachové masky z řady Absolut Repair Molecular

² instrumentální test po aplikaci bezoplachové masky Absolut Repair Molecular

Vyzkoušejte revoluční Absolut Repair Molecular  

Absolut Repair Molecular k zakoupení ZDE
Profesionální poradenství k řadě Absolut Repair Molecular ZDE