Metal Detox: Sbohem kovy ve vlasech!

Tepelné nástroje, zesvětlování, UV paprsky... a nyní i částice kovů. Spektrum příčin poškození vlasů se rozrůstá, a stejně tak i možnosti řešení, které nabízí L’Oréal Professionnel. 

Pokud chcete i vy svým vlasům dopřát ten pravý detox od kovů, najděte si ten nejbližší profesionální salon ve svém okolí na www.salon-expert.cz/lokator.

Možná vás to překvapí, ale za zvýšenou lámavostí vlasů totiž velmi často stojí kovy uvnitř vlasového vlákna. Naši kadeřníci ale mají naštěstí k ruce spolehlivého pomocníka, který jim v boji proti kovům ve vlasech pomůže. Metal Detox z řady Serie Expert totiž umí kovy usazené uvnitř vlasů neutralizovat a vám tak zajistit výsledek, po kterém toužíte – zdravé vlasy bez lámání. 

Kovy ve vlasových vláknech máme téměř všichni. Jejich množství záleží na kvalitě vody, na místě, kde žijeme, a především na poréznosti vlasu. Ten se totiž chová jako houba a čím je poréznější, tím víc absorbuje nežádoucí kovy. A kde se berou? Původcem je eroze, kterou způsobuje voda ve vodovodním potrubí. S každým dalším umytím se tyto kovové částice hromadí uvnitř vlasového vlákna. Ale není třeba panikařit, ani vyšší hladina kovů nepředstavuje zdravotní riziko. Stojí ale za lámavostí vlasů a jejich poškozením, protože během barvení, balayage nebo zesvětlování reagují tyto kovy (zejména měď) s oxidantem. 

Zázraky jménem Glicoamine a Glicofiller

 

V laboratořích L'Oréal Professionnel zjistili, která molekula se dokáže cíleně zaměřit na kov a eliminovat ho. Je to Glicoamine. Tato molekula je dostatečně malá, aby pronikla dovnitř vlasového vlákna a neutralizovala kovy. Jedná se o skutečný průlom pro profesionální služby barvení, balayage a zesvětlování s garantovaným výsledkem. Díky tomu budou vaše vlasy lesklejší, vaše barva zářivější, a vy spokojenější pokaždé návštěvě kadeřníka.

 

U profesionální přípravné péče na domácí použití je tím zázrakem 2 % koncentrovaný Glicofiller, který redukuje absorpci kovů obsažených ve vodě. Na povrchu vlasu obalí vlas a dokáže vyplnit mikro poškození. Uvnitř vlasového vlákna proniká do vlasu a vyplňuje jádro vlasového vlákna. 

Perfektní domácí rutina

Kadeřník vám v salonu poskytne čtyřfázový profesionální protokol, na nějž můžete navázat následnou domácí péčí. Pokračujte v pročišťování s rutinou Metal Detox na ochranu vlasů a zachování jejich zářivé barvy díky produktům se stejným profesionálním složením jako v salonu. Zachovejte si zářivou barvu vlasů díky Metal Detox.

 

- Udrží zářivou barvu vlasů
- Snižuje riziko lámání vlasů o 87 %1

 

1vs. klasický šampon. Instrumentální test: přípravná péče Metal Detox + technická služba + šampon + maska.

1. KROK - NOVINKA

 

Profesionální domácí přípravná péče

 

Objevte Metal Detox přípravnou péči. Nová inovace pro kompletní profesionální rutinu, kterou musíte mít. Doplněk řady produktů, který přímo cílí na poréznost vlasů. Profesionální domácí přípravná péče sa aplikuje jako krok jedna, před aplikací šampónu.

 

Přípravná péče je obohacená o 2 % Glicofilleru, aktivní látky s dvojím účinkem na povrchu i ve vlasovém jádru, která redukuje absorpci kovů obsažených ve vodě:

- na povrchu: obaluje vlasové vlákno a dokáže vyplnit až 1 milion mikro poškození vlasu během 1 minuty**,

- uvnitř vlákna: proniká do vlasu a vyplňuje jej až do vlasového jádra.

 

Proč si ji zamilujete?

  • Až o 96 % menší lámavost vlasů / 25x silnější vlasové vlákno.
  • Hydratace po dobu až 72 hodin, uhlazené a hebké vlasy.
  • Proniká do hloubky s dlouhodobou účinností.
  • Okamžité usnadnění rozčesávání u všech typů vlasů.
  • Snižuje poréznost vlasů.***

 

APLIKACE: Pro dosažení optimálních výsledků aplikujte jako první vrstvu před šamponem Metal Detox. Mokré vlasy rozdělte do 2 sekcí. Na každou sekci aplikujte 2–4 dávky z pumpičky, v závislosti na délce vlasů. Masírujte produkt v délkách a koncích 1 až 2 minuty, dokud nevznikne lehká pěna. Pročešte. Neoplachujte. Jako další krok aplikujte navrstvením šampon Metal Detox. Opláchněte a pokračujte rutinou.

 

**instrumentální test po aplikaci přípravné péče Metal Detox

***instrumentální test po 10 aplikacích přípravné péče, šamponu, masky a oleje z řady Metal Detox

2.KROK - DETOXIFIKACE & OCHRANA PROTI USAZOVÁNÍ KOVŮ

 

Šampon a maska

 

Při každém mytí vlasů do vlasového vlákna pronikají částice kovů. Metal Detox šampon pročišťuje vlasy, odstraňuje kovy** a detoxifikuje vlasy. Po aplikaci Metal Detox přípravné péče, naneste na vlasy jako další vrstvu. Masírováním vytvořte bohatou pěnu. Opláchněte. Vlasy umyjte šamponem dvakrát. Na umyté a ručníkem vysušené vlasy aplikujte masku Metal Detox, která hydratuje a chrání vlasy proti usazování částic kovů. Nechte působit po dobu 1 až 5 minut. Důkladně opláchněte.

 

**instrumentální test po 12 aplikacích šamponu Metal Detox

3.KROK - OCHRANA & LESK

 

Koncentrovaný olej Metal Detox

 

Koncentrovaný olej prošel v reálných podmínkách kadeřnických salonů více než 200 testy a prokazatelně pomáhá k rychlejší obnově vlasového vlákna po jakékoli službě barvení, balayage či zesvětlování. Slibuje o 97 % menší riziko lámání vlasů1, 2x lesklejší vlasy1, spolehlivé barevné výsledky1

 

Metal Detox v oleji představuje dokonalé řešení pro zastavení lámání všech typů vlasů. ** Jediné použití zajistí vlasům výživu a zesílení, vlasy jsou lesklejší a barevné výsledky jsou spolehlivé. Můžete ho použít jak na mokré, tak i na suché vlasy. Funguje samostatně, ale výraznější výsledky přináší v kombinaci se salonní službou a následnou domácí péčí v podobě šamponu a masky. 

 

Proč koncentrovaný olej Metal Detox: 
  • 2x více vyživené vlasy1,
  • tepelná ochrana do 230 °C1,
  • pevnější vlasy. 
  • 4x menší krepatění1,
  • lehká textura, která nezatěžuje,
  • návyková vůně Metal Detox.

1 Instrumentální test koncentrovaného oleje Metal Detox

2 Při každodenním užívání

Ochranný vlasový krém

 

Nejnovější inovace od Metal Detox – řada převratné vlasové péče, která chrání vlasy před usazováním kovových částic – obsahuje nejen Glicoamine, hvězdnou molekulu dostatečně malou na to, aby neutralizovala kovové částice uvnitř vlákna zodpovědné za lámání vlasů a změny barvy, ale nyní i UV filtry, které chrání vlasy před UV paprsky.

Nepřekonatelné složení ochranného vlasového krému Metal Detox v sobě kombinuje mnoho výhod: účinnou ochranu proti lámání vlasů, dlouhotrvající barvu, ochranu proti tepelnému stylingu i UV paprskům. Dosahuje úžasných výsledků nejen v boji proti lámání vlasů, ale i proti nežádoucím změnám barvy. 

 

  •  Vlasy jsou chráněné proti poškození způsobenému UV zářením i proti působení tepla až do 230 °C.3
  •  O 94 % menší riziko lámání.3
  •  Odstraňuje až 48 % mědi z vlasů. 4
  •  Rychle tající textura, která se okamžitě vstřebává bez zatížení.
  •  Hydratace vlasů po dobu 72 hodin: efekt hloubkové hydratace. 3
  •  Dlouhotrvající účinek proti krepatění: o 83 % definovanější vlasy.3
  •  Pro všechny typy vlasů.

3 Instrumentální test.

4 Obsah mědi po 10 aplikacích.

COSMO BEAUTY AWARDS 2023

Proběhl osmý ročník prestižní hlasovací soutěže časopisu Cosmopolitan o tu nejlepší kosmetiku na trhu! 81 061 čtenářů hlasovalo a rozhodlo, jaké produkty používají nejradši. 

Metal Detox šampon získal první místo v Cosmo beauty awards 2023 v kategorii Luxe nejlepší šampon / kondicionér.

A Metal Detox koncentrovaný olejíček získal druhé místo v kategorii LUXE nejlepší vlasový olej / maska.

Jste kadeřník? 

Pokud jste kadeřník a ještě salonní protokol Metal Detox neznáte, klikněte sem, zanechte nám kontakt a my se vám ozveme.

Co na řadu Metal Detox říkají influencerky?