iNOA: Luxusní zážitek z barvení v salonu.

Okamžikem vstupu do salonu začíná pro klientku krásný zážitek, nejen díky výslednému vzhledu vlasů, ale i díky službě samotné. Smyslový salonní zážitek iNOA s působivým barevným výsledkem a leskem, jaké umí vytvořit jen profesionál, je nejniternějším vyjádřením úcty, kterou L’Oréal Professionnel chová ke kadeřnickým službám. 

 

iNOA je jedinečná luxusní profesionální barva poháněná silou oleje. Jelikož barvy iNOA nevydávají během působení žádnou nežádoucí vůni, klienti si je užívají. A výsledky jsou víc než průkazné – až 100% krytí, lepší kvalita vlasů a lesk, to vše v rukách zkušených profesionálů.

 

Rendez-vous s vaším budoucím já.

6 DŮVODŮ PROČ SI BARVIT VLASY S iNOA:

1) Barva bez amoniaku s plně veganským složením*.   

iNOA využívá jedinečnou sílu oleje k dosažení působivých barevných výsledků. Technologie ODS (OIL DELIVERY SYSTEM) pohání pigmenty uvnitř vlasového vlákna s takovou účinností, že barva ke svému fungování nepotřebuje amoniak.

*Veganské složení: neobsahuje živočišné složky ani vedlejší živočišné produkty

2) Ochrana a lesk

Vysoká koncentrace oleje působí nejen jako katalyzátor pro uložení pigmentů uvnitř vlasu, ale navíc vytváří krásnou barvu s lesklým a působivým výsledkem věrným tónu. Barvy iNOA přinášejí během celé služby optimální respekt k vlasové pokožce. Vlasy jsou lepší na pohled a jsou až o 48 %** lesklejší.

**Instrumentální test, ve srovnání s vlasy před barvením.

3) Až 100% krytí bílých vlasů

Složení poháněné silou oleje plně rozvíjí luxusní potenciál procesu barvení s úžasně smyslovým salonním zážitkem. 

4) Přirozený look

Velká škála odstínů otevírá  dveře k nekonečné kreativitě. Barvy iNOA poskytují působivé barevné výsledky. Zostaňte trendy bez toho aby ste ohrozili kvalitu vašich vlasov.

5) Smyslový zážitek bez nežádoucí vůně.

S barvou bez amoniaku se nemusíte obávat nepříjemného zápachu. 

6) S důrazem na přírodu

Nová iNOA přispívá ke snahám o větší udržitelnost, které vycházejí ze závazků L’Oréal Professionnel. Menší hliníková tuba je vyráběná z 95 % z recyklovaného hliníku a návod bez příbalového letáku.

Nový rozměr diagnostiky.

Aplikace iNOA [iD] umožňuje klientce předběžně vizualizovat barevný výsledek velmi detailním způsobem, i v případě překryvu dvou odstínů. Pro koloristu iNOA je nyní velmi snadné nabídnout klientce přístup k detailní konzultaci přímo na míru.Profesionální a luxusní zážitek z barvení, nyní s průkopnickou diagnostikou.

Přestože 80 %* kadeřníků uvádí, že každou návštěvu začínají konzultací s klientkou, jen 7 %* žen vnímá, že ke konzultaci došlo. Jelikož barvy iNOA ztělesňují prvotřídní profesionalitu, je nezbytné podpořit je speciálním nástrojem pro usnadnění komunikace mezi kadeřníkem a koncovým zákazníkem a ujasnění představ pomocí iNOA [iD].

Vyzkoušejte si vytouženou barvu v aplikaci iNOA [iD] !
iOS
Android
Rezervujte si své rendez-vous v salonu již nyní

Najděte nejbližší salon ve svém okolí - Salon Locator.