Hvězdné účesy se SteamPod 4 Moon Capsule

Jste připravení pozvednout své hairstylingové umění až ke hvězdám díky nové limitované edici SteamPod 4 Moon Capsule od L’Oréal Professionnel? Tato luxusní profesionální parní žehlička na vlasy v sobě snoubí futuristický design a revoluční technologii. Přinese kousek vesmíru do vašeho každodenního života.

Pokud chcete i vy svým vlasům dopřát futuristický styling párou, najděte si ten nejbližší profesionální salon ve svém okolí na www.salon-expert.cz/lokator.

Neomezené množství účesů

SteamPod 4 Moon Capsule přichází s jedinečnou parní technologií, která převratným způsobem mění svět vlasového stylingu. Ať už máte vlasy rovné, vlnité či kudrnaté, při používání tohoto inovativního stylingového nástroje jsou vaše vlasy až o 95 % více chráněné před poškozením (ve srovnání s běžnými žehličkami) a navíc dosáhnete požadovaného výsledku až 3krát rychleji. Díky šetrné technologii suché páry je vhodná pro všechny typy vlasů, i pro ty nejjemnější. Navíc je žehlička kompatibilní se všemi vašimi oblíbenými stylingovými nástroji a umožňuje vám vytvářet neomezené množství účesů.

Krása ukrytá v technologii

Limitovaná edice, inspirovaná nekonečným mezihvězdným prostorem, se může pochlubit novým ohromujícím barevným schématem. Díky barevné kombinaci nekonečné modři, metalické stříbrné a třpytek máte pocit, jako byste drželi v rukou kousek vesmíru. Limitovaná edice bude dostupná od listopadu 2023 a je tedy dokonalým vánočním dárkem pro všechny vlasové nadšence.

 

Tato futuristická edice je v souladu s vizí L’Oréal Professionnel: podporovat krásu prostřednictvím technologií. V nekonečném mezihvězdném prostoru se kreativitě meze nekladou, to je symbolem edice Moon Capsule. Vesmír je neprobádaným územím s nekonečnými možnostmi.

Nová SteamPod uhlazujíci péče 

Toužíte po krásných a zároveň zdravých vlasech? Přinášíme vám dokonalého spojence v podobě revoluční SteamPod uhlazující péče, které dokonale doplňuje naši žehličku SteamPod. Je tedy dokonalým spojencem, který vám poskytne péči a ochranu ve zcela novém rozměru.

Naše patentované a inovativní SteamPod sérum přináší ochranu vůči extrémním teplotám a vlhkosti vzduchu. Díky jeho jedinečnému složení s 5% Alpha-silane, mohou vaše vlasy odolávat až 80% vlhkosti vzduchu a teplotám do 40 °C. A co je nejúžasnější, vaše vlasy budou proti chráněny proti krepatění po dobu až 72 hodin. Sérum také zajišťuje termoochranu až do 230 °C, což z něj činí nepostradatelného parťáka pro styling.

Výsledek? Vaše vlasy nejenže získají nádherný vzhled, ale budou i chráněny během celého procesu. Díky propojení tepla, páry a SteamPod séra, bude váš účes krásný a zdravý. Se SteamPod jeho inovativním sérem dosáhnete úchvatných výsledků, které si zasloužíte.