French Glossing Bronze

Toužíte po nádherných, vyživených a lesklých vlasech v jedinečném odstínu na míru, navíc s bronzovým nádechem? Pak by vám neměla uniknout zbrusu nová profesionální služba French Glossing Bronze od L'Oréal Professionnel. 

Proč French Glossing Bronze

Novinka reaguje na žhavý trend bronze, který si v posledních letech oblíbili profesionálové i celebrity jak v oblasti líčení, tak také v barvení vlasů. Jedná se o dvoufázovou profesionální techniku, která kadeřníkům umožňuje dosáhnout multidimenzionálního barevného efektu.

Ať už chcete bezchybně zakrýt bílé vlasy, nabarvit odrosty nebo jen oživit barvu, je pro vás French Glossing Bronze ideální volbou. Nabízí totiž dokonalé barvení a krytí bílých vlasů u kořínků s tmavším odstínem, který se jemně prolíná s o dva tóny světlejší barvou v délkách. Výsledkem, kterého lze dosáhnout pouze od profesionálů v kadeřnických salonech, je jemná rovnováha mezi teplými a studenými tóny. 

French Glossing pro zářivou barvu 

Během dvoufázové služby French Glossing kadeřník aplikuje do délek vašich vlasů barvy tón v tónu Dia light bez amoniaku pro zářivost barvy. Vlasy budou o 30 % vyživenější a 2× lesklejší.* Jedině kadeřničtí profesionálové jsou schopní vytvářet nekonečné barevné kombinace a kreativní výsledky na míru. Těšit se můžete vždy na dokonale prolnutý, přirozeně vyhlížející French Glossing, s viditelně lepší kvalitou vlasů, zářivým leskem a dlouhotrvající barvou.

Vyzkoušet službu French Glossing Bronze je možné pouze v Salonech Expert.

* v porovnání se stavem před barvením; instrumentální test