French Balayage: žhavý vlasový trend

French Balayage je fenomén, který hýbe nejen kadeřnickým světem už poměrně dlouho. A jeho sláva rozhodně není na ústupu. Poznávacím znamením tohoto způsob zesvětlení vlasů je přirozenost a unikátní odlesk. Právě díky tomu dosáhl obrovské popularity a milují ho kadeřníci i ženy na celém světě. Patříte mezi ně i vy?

Od roku 2018 L'Oréal Professionnel nabízí French Balayage - dvoufázovou službu, díky níž se barva s vlasy dokonale prolne a vlasy získají francouzskou eleganci.  Profesionální technika Balayage od L’Oréal Professionnel je vytvořena na míru všem ženám od blondýnek po brunetky. Kombinuje dokonale prolnuté zesvětlení s vyživující barvou, jenž neutralizuje teplé tóny a dodává vlasům lesk. Služba je dostupná pouze v salonu, v domácím prostředí je neproveditelná. 

 

French Bayalage přichází každý rok s novými trendy. Může být sofistikovaná přirozená, ale i odvážná výrazná. Jedna věc je jistá - vždy je provedena na míru, přesně podle vašich představ. 

Pro které typy vlasů je vhodná balayage?

Krátká a stručná odpověď zní: téměř pro všechny. Pokud se ale potřebujete ujistit, že jsou v této množině i vaše vlasy, přečtěte si podrobnosti. 

French Balayage v posledních letech proslavily hollywoodské celebrity s hustou dlouhou hřívou. Obvykle vypadají, že se právě vrátily z pláže. Přirozený vzhled je hlavním důvodem, proč ženy po celém světě balayage volí. Nemusíte však být zrovna hvězdou z chodníku slávy, abyste si mohla dopřát nadčasový look balayage.

 

Nechte balayage na expertovi 

Hodí se pro blondýnky i pro brunetky, pro jemné i pevné vlasy, dopřát si ji můžete na dlouhé i kratší vlasy. Balayage dobře vypadá na rovných, vlnitých i úplně kudrnatých vlasech. Má to jediný háček – vyberte si kadeřníka, který má s balayage zkušenosti. Domácímu barvení se raději vyhněte úplně. Právě zkušený expert dokáže zhodnotit, jaký postup a prostředky zvolit, aby vám výsledek maximálně lichotil.

 

French Balayage Milky - rozjasněné béžové tóny

 

Milky Blonde je rodina trendy odstínů, které nyní ovládly svět módy a jsou oblíbené i mezi známými osobnostmi. Tento trend se stal virálním na sociálních sítích s více než 14,5 miliardami zhlédnutí hashtagu #MilkyBlonde na Tiktoku. Značka L’Oréal Professionnel se pro tuto sezónu nechala inspirovat tímto barevným trendem a vytvořila nový svět barev pro jedinečný balayage protokol. Jedná se o profesionální službu, která je provedena jedinečnou technikou French Balayage, proto ji řadíme mezi salonní služby. Je rozdělená do dvou klíčových kroků, z nichž každý využívá účinky toho nejlepšího produktu:  

 

Krok 1:  zesvětlení vlasů pomocí zesvětlujícího systému Blond Studio, který nyní nabízí i šetrné, ale účinné zesvětlení z vysokou ochranou vlasových vazeb.

 

Krok 2: na míru ušité mléčné receptury díky tón v tónu gloss barvě Dia light.  

 

Služba je vhodná pro všechny typy vlasů. Výsledkem jsou dokonale prolnuté milky - béžové tóny pro rozjasněné vlasy s mléčným nádechem. Najděte si i Vy Váš salón pomocí salón lokátoru a dopřejte si rozjasněné béžové tóny vlasů: zde

V případě balayage se ale raději vždy svěřte do rukou svého oblíbeného experta v profesionálním kadeřnickém salonu. Jsou k tomu hned tři dobré důvody.  

 

1. Opravdu přirozený vzhled

Balayage vypadá přirozeně a co je přirozené, máme tendenci považovat za jednoduché. Jenomže vytvořit nerušený přirozený dojem dokáží pouze zkušení mistři. Za výsledkem, který prozáří obličej, prosvětlí vlasy a dodá energii, stojí hodiny a hodiny praxe. 

 

2. Kadeřník ví přesně, co vaše vlasy potřebují 

Kadeřník totiž nejprve zjistí, co přesně potřebujete, co se hodí pro váš typ vlasů a pleti. Poté na základě profesionální diagnostiky vybere správné produkty. S největší pravděpodobností vám navrhne použít ošetření řadou Metal Detox, který snižuje lámavost vlasů až o 87 %* při každé službě barvení a zesvětlování.  

*Instrumentální test: přípravná péče Metal Detox + technická služba + šampon + maska.

 

3. Nechte promluvit zkušenosti a kadeřnické umění 

Teprve po diagnostice začne kadeřník pracovat přímo na vašich vlasech. Postupuje podle různých technik, které vybírá tak, aby vám co nejvíce lichotily. Do své práce propisuje sebe a své umění. O vaše vlasy navíc pečuje, aby nebyly po French Bayalage rozlámané a suché. Kadeřnické salony značky L'Oréal Professionnel navíc nabízejí unikátní French Balayage. Ať už zvolíte jemnou a rozjasňující balayage, nebo sexy a bez pruhů, či extrémní bez teplých odlesků, vždy si můžete být jistá, že bude dokonale přirozená. 

Toužíte po úžasné French Bayalage? Najděte si ten pravý salón pro Vás ještě dnes! https://salon-expert.cz/lokator