French Balayage Shadow: Dramatičtější efekt

Slyšeli jste už o postupném stínování kořínků vlasů? Pokud se zajímáte o novinky z kadeřnického světa, pravděpodobně vaší pozornosti tento trend neunikl. V hledáčku ho mají poslední tři roky nejen kadeřníci, ale i celebrity a světová média. A také my v L’Oréal Professionnel. Těší nás, že vám nyní můžeme představit zbrusu novou salónní službou French Balayage Shadow, která na tento trend reaguje. Výsledkem je přirozené stínování od tmavších kořínků ke světlejším konečkům.

Přirozenost nade vše

French Balayage patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější profesionální salonní služby. Tato dvoufázová technika pracuje s přirozeným přechodem barev a dokonalou neutralizací s barvama tón v tónu Dialight bez amoniaku. Kombinuje perfektně prolnuté zesvětlení a vyživující gloss, který neutralizuje teplé podtóny a dodává vlasům krásný lesk. Výsledkem je zářivá, přirozená barva. 

Zaměřeno na kořínky

Na stejném principu prolnutí funguje také novinka French Balayage Shadow, jen s tím rozdílem, že vsází na dramatičtější kontrast. Vytváří totiž stín od tmavších kořínků ke světlejším konečkům, přesto barva stále vypadá dokonale přirozeně. 

Služba je dostupná exkluzivně v Salonech Expert L’Oréal Professionnel Paris. Najděte si ten svůj zde