CURL EXPRESSION: To pravé pro vaše vlny

Věděli jste, že celých 61 % populace generace Z má některý typ vlnitých či kudrnatých vlasů? Jsou krásné a nepřehlédnutelné a tajně po nich touží snad každý, kdo má na hlavě jejich pravý opak. Málokdo ale ví, že údržba kudrn je opravdu náročná. My v L'Oréal Professionnel jsme si toho vědomi, a proto jsme vyvinuli zcela přelomovou profesionální péči a styling pro vlnité a kudrnaté vlasy. Seznamte se s novinkou Curl Expression!

Nová řada vznikla ve spolupráci s odborníky na kudrnaté vlasy z různých koutů světa, kteří se podíleli nejen na vývoji složení produktů, ale také na podobě salónní služby i na vzdělávacích programech pro ostatní kadeřníky.

Hydratace je klíč.

Novinka Curl Expression je určená ženám i mužům s jemně vlnitými, vlnitými, kudrnatými či málo hydratovanými vlasy, jimž dodá právě potřebnou hydrataci a definici. Obsahuje pečující i stylingové produkty, které nechají naplno vyniknout tvar vlnitých a kudrnatých vlasů, ale zároveň pomáhají s jejich rovnáním. 

Takové účinky má Curl Expression díky třem aktivním látkám – glycerinu, Uree H a výtažku ze semínek ibišku. Glycerin a ibiškový výtažek poskytují vlasům dlouhotrvající hydrataci a Urea H ochraňuje i ty nejjemnější kudrnaté vlasy.

Na jaké pomocníky se můžete těšit?

Anti build up šampon jemně odstraňuje usazeniny, dodává vlasům potřebnou hydrataci bez pocitu svědivé vlasové pokožky či nadměrného vysoušení vlasů. Šampon má lehkou texturu, rychle pění a je ho možné používat v kombinaci s jinými řadami Serie Expert. 

Intenzivně hydratační maska vlasy do hloubky hydratuje, usnadňuje rozčesávání vlnitých i kudrnatých vlasů pro volně splývající výsledný vzhled a přirozený pocit. Masku naneste na šamponem umyté a ručníkem vysušené vlasy a nechte působit 2-10 minut v závislosti na míře zcitlivění vlasů. Poté důkladně opláchněte.

Curls Reviver je pečující vodní mlha, která okamžitě oživí tvar kudrnatých vlasů každé ráno po probuzení. Zároveň poskytuje 48hodinovou ochranu proti krepatění.* Hodí se na každodenní použití, ideálně ráno hned po probuzení. Na pružné vlny a kudrny aplikujte postupně ze vzdálenosti 20 cm od vlasů.

*Instrumentální test s Curls Reviver.

Density Stimulator je skvělým pomocníkem pro ženy s kudrnatými a vlnitými vlasy s proměnlivým tvarem nebo s trakční alopecií způsobenou zapletenými účesy. Stimuluje kořínky pro větší počet vlasů a hustší vzhled. Díky rozprašovači dosáhnete precizního nanesení. Vmasírujte do pokožky a neoplachujte! Můžete ho použít i na zapletené účesy pro zmírnění pocitů svědění.

S Density Stimulatorem dosáhnete hustšího vzhledu vlasů za pouhé 3 měsíce*.

*Klinická studie, 292 dobrovolníků po dobu 3 měsíců.

10 v 1 Cream in mousse je nepřekonatelná bezoplachová stylingová péče s 10 účinky. Hloubková péče krému ve spojení s nadýchaností pěny tvoří výslednou texturu podobnou šlehačce, která se dokonale rozpouští ve vlasech. Pěnu jemně vmačkejte od konců do délek vlasů a neoplachujte.

1. 11x více definice*

2. hloubková hydratace 

3. posílení vlasového vlákna 

4. ochrana proti vlhkosti 

5. termoochrana až do 230 °C* 

6. hebké vlasy

7. pocit poddajných vlasů 

8. ochrana proti tření 

9. snadná aplikace 

10. všestranný stylingový produkt

*Instrumentální test s 10 v 1 Cream in mousse

Long lasting intensive moisturizer intenzivně hydratuje vlnité a kudrnaté vlasy pro pocit hedvábně hladkých vlasů, který vydrží. Navíc poskytuje termoochranu do 230 °C* a je možné ho použít v kombinaci s profesionální parní žehličkou SteamPod. Malé množství produktu aplikujte na konečky prstů a rovnoměrně rozetřete do délek. Čím jsou vlasy sušší, tím více produktu můžete použít.

*Instrumentální test s Long lasting intensive moisturizer. 

Definition Activator je krémový gel, který dokonale zvýrazňuje tvar vlnitých a kudrnatých vlasů od kořínků ke konečkům. Nanáší se do vlasů natáčením jednotlivých pramínků na prst. I tento produkt chrání před teplem do 230 °C*, přináší 12x více definice* a 3x více hydratace s menším krepatěním*.

*Instrumentální test s Definition Activator.

Drying Accelerator urychluje proces vysoušení vlnitých a kudrnatých vlasů díky mikro rozptýlení ultra jemných kapiček produktu. Aplikujte jako poslední krok před tím, než vlasy necháte volně uschnout na vzduchu nebo před fénováním pomocí fénu či difuzéru. Umožňuje až o 37% rychlejší vysoušení* a zároveň poskytuje 48hodinovou ochranu proti krepatění*. 

*Instrumentální test s Drying accelerator.

Nezáleží na tom, zda máte decentní vlny nebo roztomilé prstýnky, Curl Expression ocení majitelky i majitelé jakéhokoliv typu vlnitých a kudrnatých vlasů, jejichž přirozený tvar díky této profesionální péči vynikne. Zeptejte se na podrobnosti a vyzkoušejte v Salonech Expert.

A co na Curl Expression říkají reálné uživatelky? 

Petra: Z řady Curl Expression jsem měla možnost vyzkoušet šampon Anti build up, Intenzivně hydratační masku a Curls Reviver. Mé vlasy jsou velmi krepaté a kvůli neustálému zesvětlovaní i málo hydratované. Díky těmto produktům jsem již po prvním použití cítila, že vlasy jsou mnohem méně krepaté, mnohem lesklejší a krásně hydratované. A navíc naprosto nádherně voní! 

Klára: Mám vlnité vlasy a celá rada Curl Expression, ktorú som mala možnosť vyskúšať, je perfektná. Maska krásne hydratuje vysušené konce, čo bolo pre moj typ vlasov takmer nemožné nájsť. Po umytí vlasov si nanášam 10v1 Cream in mousse a do končekov Long lasting intensive moisturizer – pro krásne definované vlny. Vlasy sú hydratované, hebké, moje vlný mají taký tvar, aký chcem, a čerešničkou na torte je tá úžasná vona celej rady. Dva, tri dni po umytí si na vlasy dávam Curls Reviver – moje vlny úžasné nabudí a vráti im tvar a formu, ktorá trošku oslabla počas spánku.

Jitka: Jako první samozřejmě zaujme vůně, takže samotné myti je prostě wow. Šampon je moc příjemný, vytvoří pěknou jemnou pěnu, neuvěřitelně dobře se smývá z vlasů. Co je teda pecka, že po umytí šamponem jsou vlasy jako po použití péče, jsou krásně uhlazené, jemné a bez takové té pórovitosti, kterou mám vždycky před použitím péče. 

Schválně jsem po šamponu zkusila vlasy pročesat širokým hřebenem (což je normálně bez péče nesmysl, hřeben se mi okamžitě zasekne), ale po tomhle šamponu jsem je normálně rozčesala. 

Z Curl Expression jsem nadšená, vyzkoušela jsem hodně profi řad na kudrnaté/vlnité vlasy a tahle mě teda nadchla. On problém u většiny řad pro tenhle typ vlasů je ten, že jsou tak nějak automaticky brané jako silné, přesušené, s nezkrotným objemem a krepaté. Já mám sice vlnité vlasy, ale poměrně jemné, proto specializované řady defacto nepoužívám, protože většinou mi sice vydefinovaly vlny, ale zároveň zatížily vlasy natolik, ze už jsem nebyla schopná vytvořit objem u hlavy a to nemám ráda, dělá mi to takový efekt “zmoklého pudla”.

Prostě a jednoduše: Tahle řada je naprostá BOMBA! Mam novou závislost! Vlasy mám hydratované, vlny vydefinované, mám objem po celé délce a bonusem je rychlé foukání. Ještě jsem zvědavá na vydrž vůně.